Bilele de airsoft

Bilele de airsoft prezinta greutati intre 0.12g si 0.43g, posibil si mai grele. Pot fi folosite culori de toate felurile, verde, albastru, negru, maro, camuflaj, roz, galben si multe altele. Majoritatea bilelor utilizate pe terenul de airsoft sunt albe, pentru ca?… sunt cele mai vizibile, evident, si pentru ca in majoritatea cazurilor denota o calitate superioara. Contrat tuturor parerilor, cele mai invizibile bile sunt cele maro si verzi, nu cele negre.

Reprezentand esenta jocului de airsoft, bilele de airsoft reprezinta si secretul performantelor optime. Atunci cand sunt utilizate bile de calitate superioara, replica va performa optim, iar noi vom fi multumiti de performantele sale si ale noastre. Bilele de slaba calitate pot afecta grav integritatea replicii si performantele sale.

Bilele au mai multi parametri ce trebuiesc urmariti cu mare atentie:

Sfericitatea bilei. Aici treaba este simpla, daca tot se cheama bila sau sfera, ar trebui sa fie rotunda de jur-imprejur. Ca si avantaje nu pot spune decat ca trebuie sa fie sferice si atat. In caz contrat, pot aparea probleme legate de infundarea lor pe teava interna a replicii, alimentare problematica din incarcator si precizie slaba sau deloc.

Finisarea exteriorului bilelor. Este bine ca bilele sa fie cat se poate de netede. Cu cat vor fi mai mate cu atat vor ajunge mai dificil in camera de hopup blocandu-se in incarcatoare.

Uniformitatea structurii interne. Prin procesul minutios de fabricatie bilele pot avea un interior corect structurat si uniform repartizat, generand astfel o traiectorie cat de cat dreapta SAU – pot avea un interior descentrat, deseori datorita unei bule de aer si astfel vor devia intr-un fel de-a dreptul aberant si inexplicabil.