Termeni si Conditii

Vizitarea sau folosirea site-ului airsoftcopaceni.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare descrise mai jos. Pentru a utiliza în condiții optime site-ul, vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile.

airsoftcopaceni.ro este administrat de MENILIT TRADE SRL, cu sediul în Ilfov, Comuna Copaceni, Strada Miron Cristea nr. 10, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/2121/2019, CUI 37646109.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări ale site-ului airsoftcopaceni.ro, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Livrare:

Livrarea se efectuează în format electronic, pe email, imediat după plata.

După plata pachetului dorit, veți primi o confirmare pe email, cu care trebuie să vă prezentați în locația noastră.

Preț și modalități de plată:

Prețurile prezentate sunt exprimate în lei și includ TVA-ul.

Plata pachetelor se efectuează online.

Politica de retur:

Pachetele cumpărate de pe website-ul nostru pot fi anulate în maximum 14 zile de la achiziționare.

Pentru anulare și rambursare a comenzii, trimiteți un email la adresa: contact@airsoftcopaceni.ro.

Drepturile de autor (Copyright):

Întregul conținut al site-ului airsoftcopaceni.ro, inclusiv texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea MENILIT TRADE SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul airsoftcopaceni.ro sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală, puteți folosi adresa de email contact@airsoftcopaceni.ro.

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicare la distanță:

Următoarele tehnici de comunicare la distanță necesită acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fără intervenție umană (automat de apel); b) telefon cu intervenție umană; c) adresă de poștă electronică (e-mail); d) imprimat neadresat; e) imprimat adresat; f) scrisoare tipizată.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile față de site-ul airsoftcopaceni.ro.